Virel Yhtiöt

VIREL YHTIÖT on Uudellamaalla toimiva talotekniikka-alan asiantuntijayritys. Meiltä saa kaikki talotekniikkapalvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon. Virel Yhtiöt muodostuvat Sähkö-Virel Oy ja LVI-Virel Oy:sta.

Virel Yhtiöissä työskentelee kymmeniä talotekniikka-alan ammattilaisia sähkö-, lvi- ja kylmäasentajista sekä työnjohtajista, projektipäällikköihin, suunnittelijoihin ja toimistotyöntekijöihin.

Tällä hetkellä talotekniset huoltopalvelumme – Sähköpuoti ja Kylmäpuoti – palvelevat asiakkaitamme kymmenen huoltoauton kapasiteetilla.

Liikevaihtokehityksemme on ollut vahvasti nousujohteista ja suunnitelmamme mukaista. Vuonna 2020 ylitämme 10 miljoonan euron liikevaihdon ja strateginen kasvumme jatkuu.

Palvelulupaus

Pidämme tärkeänä olla omalla markkina-alueellamme luotettava talotekniikka-asiantuntija, sekä sitoudumme palvelemaan asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteenamme on kohdata kaikki talotekniset haasteet mahdollisuuksina, jotka meidän ammattitaidollamme muutetaan asiakasta palveleviksi, toimiviksi lopputuloksiksi. Meille on tärkeää, että hankkeemme ja projektimme etenevät yhteisesti sovitun sekä suunnitellun mukaisesti.

Ylläpidämme henkilökuntamme osaamista säännöllisellä kouluttamisella, jotta olemme aina ajan tasalla taloteknisen alan muutoksista ja tulevaisuuden tuulista. Henkilökunta on tärkein resurssimme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Haluamme työskennellä nykyaikaisessa toimintaympäristössä, jossa kaikilla on käytössään laadukkaat ja ajantasaiset työvälineet huoltoautoista työkaluihin ja vaatetuksesta nykyaikaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin. Työkykyä ylläpitävä toiminta on meille osa arkea.

VIREL YHTIÖIDEN palvelukonsepti perustuu yksinkertaiseen perusajatukseen:
Kun asiakkaalla on tarve, Virel toteuttaa sen!

Yhteiskuntavastuu

Koemme tärkeäksi olla osaltamme mukana vahvistamassa ja tukemassa yhdenvertaisuutta sekä tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa.

Tällä hetkellä tuemme Viikingit Jääkiekko ry:n naisjääkiekkojoukkuetta. Olemme lahjoittaneet stipendit peruskoulun päättäville koululaisille, joiden vahvuus on kädentaidoissa, ahkeruudessa ja motivaatiossa, eikä niinkään teoreettisessa osaamisessa tai hyvissä arvosanoissa. Lisäksi tuemme useita yksittäisiä tahoja ja organisaatioita kuten MediHeliä.

Haluamme vähentää turhan materian tuottamista, joten olemme suunnanneet vuotuiset liikelahjat yhteiskuntaa tukeville yhdistyksille ja apujärjestöille. Viimevuotinen valintamme oli SOS-Lapsikylä.

Historia

2011

Sähkö-Virel Oy aloittaa toimintansa.

2012

Liiketoimintamalli löytää muotonsa ja ensimmäinen projekti-insinööri palkataan.

2014

Toiminnan laajentumisen myötä perustetaan LVI-Virel Oy tukemaan taloteknistä kokonaisurakointia.

2017

Sähkö-Virel ostaa Sähköpuoti Oy:n, josta muodostuu osa Virel Yhtiöitä. Näin ollen Virel Yhtiöiden sähköalan markkinaosuus kasvaa ja asema talotekniikka-alan asiantuntijoina Etelä-Suomessa vahvistuu.

2018

Muutto uusiin toimitiloihin osoitteeseen Pyrykuja 3, Vantaa. Kiinteistöasioista vastaamaan perustetaan Virel Invest Oy. Sähköpuodista muodostetaan Sähkö-Virelin huoltopalveluyksikkö, joka jatkaa jo lähes neljänkymmenen vuoden ajalta muodostuneiden asiakkuuksien palvelua.

2019

Rekisteröidään aputoiminimi Kylmäpuoti, josta muodostetaan LVI-Virel Oy:n huoltopalveluyksikkö. Virel Yhtiöt aloittaa historiansa suurimman talotekniikkaurakan SSA Valo Hotellin Mannerheimintiellä Helsingissä.