Valaisimien kunnostus

Huollamme ja kunnostamme valaisimia. Oli sitten kyseessä perintöaarre, kirpputorilöytö tai vanha designvalaisin, valaisimien sähköosien käyttöikä on rajallinen, vaikka valaisin muuten kestäisi hyvin aikaa. Toisinaan myös melko uusissa valaisimissa esiintyy käyttöongelmia ja niihin saattaa  syntyä vaurioita esimerkiksi muuton aikana. Kymmeniä vuosia vanha valaisin olisi aina syytä tarkistuttaa sähköalan ammattilaisella ennen käyttöönottoa, sillä sähköalan standardit ovat ajansaatossa muuttuneet ja riski sähköistyksen vanhentumisesta on todellinen.

Vanhat hapertuneet piuhat, metallivalaisimien maadoittamattomuus sekä kytkimien, liitosten ja lampun kantojen vauriot muodostavat vakavan turvallisuusriskin sekä käyttäjälle että paloturvallisuudelle. Valaisin voidaan sähköistää kokonaan uudelleen sen kärsimättä esteettisesti päivityksestä.

Valon lähteet eli lamput voi olla mielekästä vaihtaa esimerkiksi himmennettäviin LED-polttimoihin tai kaukosäädettäviin älylamppuihin. LEDien tarjonta on nykyään valtavan laaja, joten jokaiseen valaisimeen on tarjolla vaihtoehto, joka sopii valaisimen ulkonäköön, lisää käyttömukavuutta, säästää sähkönkulutuksessa sekä vähentää polttimoiden vaihdon tarvetta.

Tuo valaisimesi meille korjattavaksi, niin huollamme sen vastaamaan tämän päivän sähköistyksen vaatimuksia!

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Pyrykuja 3.

Meillä on kokemusta niin valtavien kristallikruunujen uudelleen sähköistämisestä kuin uusien rikkoutuneiden design-valaisimien korjauksesta. Huollamme ja korjaamme kaikenlaiset valaisimet –  niin yksittäiset kuin isommatkin kunnostusprojektit. Tarjoamme myös valaisimien entisöintipalveluita yhteistyökumppaneittemme avulla.

Ota yhteyttä! 09 253 40100 huolto@virel.fi

 

Esimerkkejä huollettuista valaisimista