Sähköurakointia Uudellamaalla

SÄHKÖ-VIREL OY on Vantaalta käsin toimiva sähköurakointi, huolto- ja -kunnossapitoyritys, joka palvelee koko Uudenmaan alueella. Meiltä saa kaikki sähköalan palvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon. Toteutamme niin uudiskohteet kuin laajemmatkin saneeraukset sekä hoidamme pienet asennustyöt ja huollot – aina ammattitaidolla, ajantasaisesti ja luotettavasti. Tarjoamme kattavasti sähkö-, KNX-kiinteistöautomaatiojärjestelmä-, tele- ja turva- sekä tietojärjestelmäpalveluita. Toimimme sekä yritysten, että kotitalouksien kanssa. Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistöjen koko sähköistyksen sekä tieto- että turvajärjestelmät. Asennamme ja suunnittelemme myös paloilmaisinjärjestelmät.

Teemme sähköurakointia ja -asennustöitä joko erillisinä, SR-, PJU-urakoina tai vastaten projektien toteutuksista kokonaisvastuurakentamisen (KVR) sopimusmallilla. KVR-urakoinnoissa vastaamme työmaasta suunnittelusta toteutukseen kokonaisvastuuperiaatteella, mikä mahdollistaa hallittavan aikataulun ja budjetissa pysymisen. Kun tilaaja valitsee KVR-sopimusmallin, hän saa meistä luotettavan kumppanin, mikä helpottaa tilaajan roolia kohteen hallinnoinnissa sekä usein tarjoaa tilaajalle useampia toteutusvaihtoehtoja, joista valita paras toteutettavaksi. Toimimme myös muilla tilaajan määrittelemillä urakkasopimusmalleilla. Kuulumme Tilaajavastuu.fi -palveluun.

Meille on tärkeää vastata asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Hankalien haasteiden ratkaiseminen on meille mahdollisuus hyödyntää ammattitaitoamme ja osoittaa vankka kokemuksemme alalta. Meille on tärkeää, että sähköalan hankkeet ja projektit etenevät osaltamme aikataulussa, sujuvasti sekä asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti. Toteutamme kaikki sähkötyöt laadukkaasti ja oikeaoppisesti.

Emme ole sitoutuneet vain tiettyihin valmistajiin tai tukkuihin vaan ylläpidämme hyviä yhteistyösuhteita useisiin alan toimijoihin, jotta voimme toimittaa juuri ne tuotteet, joita asiakkaamme toivoo. Käytämme vain laadukkaita, standardit täyttäviä tuotteita.

Toimintamme kattaa tarpeen mukaiset luvat ja vastuuhenkilöt.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Toimialueemme kattaa Uudenmaan alueen; Helsingin, Espoon ja Vantaan. Virel Yhtiöt tarjoaa myös kaikki LVI-palvelut Uudellamaalla .

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Kuinka voimme olla avuksi?
09 253 40100      huolto@virel.fiSähköurakointia Helsingissä