Sähköpuoti

Meiltä kaikki sähköalalta – 40 vuoden kokemuksella ja uusimmalla tekniikalla!

Teemme sähköasennukset ja sähköhuoltopalvelut luotettavasti, asiantuntevasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimimme Vantaalta käsin. Sähköpuoti on Virel Yhtiöiden sähkön huoltopalveluyksikkö.

Asiakkaana olet meille tärkein. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen.

Kuinka voimme olla avuksi?
09 253 40100   huolto@virel.fi

Huomaa kampanjamme: Sähköauton latauspisteen asennus kiinteällä hinnalla

Tyypillisiä töitämme ovat esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennus tai huolto, sähköauton latauspistokkeen asennus, valaisimen huoltaminen tai korjaus tai palohälyttimen asennus. Asennamme myös ulkopistokkeita, (valaisin) kattopistokkeita, liiketunnistimia, hämäräkytkimiä, aurinkopaneleita, läpivirtausvedenlämmittimiä tai tarvittaessa siirrämme tai asennamme sähkökeskuksen, ryhmäkeskuksen (eli sulaketaulu) – siis ihan mitä vaan asiakas tarvitsee.

Olipa tarve mikä vaan, keksimme aina ratkaisun. Hoidamme kaikki sähkötyöt luotettavasti ja nopeasti: niin pienet sähkötyöt kuin isommatkin urakat.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Toimialueemme on pääasiallisesti: Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa.

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Huoltoautot

Huoltoautoistamme on tilattavissa nopea ja joustava apu kaikkiin sähköalan tarpeisiin, oli sitten kyseessä sähköasennus tai huoltoon liittyvä työ. Autoissamme on aina valmiudessa perustarvikkeet; siten säästetään sekä aikaa, että rahaa pienissä korjaustöissä.