Sähkötyöt Vantaalla

Meiltä kaikki sähkömiehen palvelut Vantaalla – 40 vuoden kokemuksella ja uusimmalla tekniikalla!

Teemme sähköasennukset, sähköhuoltopalvelut ja sähköurakat luotettavasti, asiantuntevasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimimme Vantaalta käsin eli emme tulee kaukaa.

Asiakkaana olet meille tärkein. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen.

Sähkömies Vantaa

Tyypillisiä töitämme ovat esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennus tai huolto, sähköauton latauspisteen asennus, valaisimen huoltaminen tai korjaus tai palohälyttimen asennus. Asennamme myös ulkopistokkeita,  kattopistokkeita, liiketunnistimia, hämäräkytkimiä, aurinkopaneeleita, läpivirtausvedenlämmittimiä tai tarvittaessa siirrämme tai asennamme sähkökeskuksen, ryhmäkeskuksen (eli sulaketaulu) – siis ihan mitä vaan asiakas tarvitsee!

Olipa tarve mikä vaan, keksimme aina ratkaisun. Ammattitaitoiset sähkömiehemme hoitavat kaikki sähkötyöt luotettavasti ja nopeasti: niin pienet sähkötyöt kuin isommatkin urakat – asennuksista suunnitteluun, korjauksista huoltoihin.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Virel tarjoaa myös sähköurakointia ja kaikki putkimiehen palvelut Vantaalla. Toimimme Vantaalta käsin, joten toimialueemme kattaa Vantaan lisäksi Helsingin, Espoon ja Uudenmaan.

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Sähköpuoti on Virel Yhtiöiden sähkön huoltopalveluyksikkö.

Kuinka voimme olla avuksi?
09 253 40100      huolto@virel.fi

Huom! Tarjoamme kiinteähintaisia LAITE&ASENNUS -palveluita eli voit ostaa asennettavan laitteen ja asennuksen helposti samasta paikasta ja tiedät ennakkoon mitä se maksaa. Katso tarkemmin:

Sähköauton latauspiste asennettuna kiinteällä hinnalla

Ilmalämpöpumppu asennettuna kiinteällä hinnalla