Sähkötyöt Uudellamaalla

Meiltä kaikki sähkömiehen palvelut Uudellamaalla – 40 vuoden kokemuksella ja uusimmalla tekniikalla!

Teemme sähköasennukset ja sähköhuoltopalvelut luotettavasti, asiantuntevasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimimme Vantaalta käsin eli palvelemme myös Uudellamaalla; Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Sipoossa, Nurmijärvellä, Vihdissä jne.

Asiakkaana olet meille tärkein. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen.

Tyypillisiä töitämme ovat esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennus tai huolto, sähköauton latauspisteen asennus, valaisimen huoltaminen tai korjaus tai palohälyttimen asennus. Asennamme myös ulkopistokkeita,  kattopistokkeita, liiketunnistimia, hämäräkytkimiä, aurinkopaneeleita, läpivirtausvedenlämmittimiä tai tarvittaessa siirrämme tai asennamme sähkökeskuksen, ryhmäkeskuksen (eli sulaketaulu) – siis ihan mitä vaan asiakas tarvitsee!

Olipa tarve mikä vaan, keksimme aina ratkaisun. Hoidamme sähkötyöt luotettavasti ja nopeasti: niin pienet sähkötyöt kuin isommatkin urakat – asennuksista suunnitteluun, korjauksista huoltoihin.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Toimimme Vantaalta käsin, joten toimialueemme kattaa Helsingin, Vantaan, Espoon ja Uudenmaan. Virel hoitaa Uudenmaan alueella myös kaikki LVIK-työt.

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Sähköpuoti on Virel Yhtiöiden sähkön huoltopalveluyksikkö.

Kuinka voimme olla avuksi?
09 253 40100      huolto@virel.fi

Huom! Tarjoamme kiinteähintaisia LAITE&ASENNUS -palveluita eli voit ostaa asennettavan laitteen ja asennuksen helposti samasta paikasta ja tiedät ennakkoon mitä se maksaa. Katso tarkemmin:

Sähköauton latauspiste asennettuna kiinteällä hinnalla

Ilmalämpöpumppu asennettuna kiinteällä hinnalla