Sähkömies Helsinki – Sähköasennukset ja sähköhuoltopalvelut

Meiltä kaikki sähkömiehen palvelut Helsingissä – 40 vuoden kokemuksella ja uusimmalla tekniikalla!

Teemme sähköasennukset ja sähköhuoltopalvelut luotettavasti, asiantuntevasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimimme Vantaalta käsin, mutta palvelemme myös koko Helsingin alueella.

Asiakkaana olet meille tärkein. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen.

Tyypillisiä töitämme ovat esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennus tai huolto, sähköauton latauspisteen asennus, valaisimen huoltaminen tai korjaus tai palohälyttimen asennus. Asennamme myös ulkopistokkeita,  kattopistokkeita, liiketunnistimia, hämäräkytkimiä, aurinkopaneeleita, läpivirtausvedenlämmittimiä tai tarvittaessa siirrämme tai asennamme sähkökeskuksen, ryhmäkeskuksen (eli sulaketaulu) – siis ihan mitä vaan asiakas tarvitsee!

Olipa tarve mikä tahansa, keksimme aina ratkaisun. Hoidamme sähkötyöt luotettavasti ja nopeasti: niin pienet sähkötyöt kuin isommatkin sähköurakat – asennuksista suunnitteluun, korjauksista huoltoihin.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Toimimme Vantaalta käsin, joten sähkömiestemme palvelualue kattaa Helsingin lisäksi Vantaan, Espoon ja Uudenmaan. Virel tekee myös sähköurakointia ja tarjoaa myös kaikki putkimiehen palvelut Helsingissä.

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Sähköpuoti on Virel Yhtiöiden sähkön huoltopalveluyksikkö.

Kuinka voimme olla avuksi?
09 253 40100      huolto@virel.fi

Huom! Tarjoamme Helsingissä myös kiinteähintaisia LAITE&ASENNUS -palveluita eli voit ostaa asennettavan laitteen ja asennuksen helposti samasta paikasta ja tiedät ennakkoon mitä se maksaa. Katso tarkemmin:

Sähköauton latauspiste asennettuna kiinteällä hinnalla

Ilmalämpöpumppu asennettuna kiinteällä hinnalla