Putkimies Helsinki – LVIK-työt joustavasti

Virel Yhtiöt hoitaa kaikki putkimiehen palvelut Helsingissä!

Liittyipä tarpeesi lämpö-, vesi-, ilma- tai kylmäalaan, me autamme.

Tilaa paikalle putki-, ilmanvaihto tai kylmäasentaja:

09 253 40100   huolto@virel.fi

Tarpeita voi olla esimerkiksi vesikalusteiden (hana, WC-istuin, lavuaari, lämminvesivaraaja) huolto- ja asennustyöt. Aukaisemme tukkiutuneet viemärit, tarvittaessa kuvaamme putket, tutkimme vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän ongelmat, asennamme astianpesukoneet ja ilmalämpöpumput. Meiltä saat myös ilmalämpöpumpun paikalleen asennettuna kiinteään hintaan Helsingin ja Uudenmaan alueella.

Olipa tarve mikä vaan, keksimme aina ratkaisun. Hoidamme kaikki LVIK- luotettavasti ja nopeasti.

Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin julkista sektoria. Virel tarjoaa myös sähköurakointia ja kaikki sähkömiehen palvelut Helsingissä. Toimialueemme on pääasiassa: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa.

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Kylmäpuoti vastaa Virel Yhtiöiden LVIK-huoltopalveluista.

Auto: Kylmäpuoti

LVI-urakointi Helsingissä

LVI-VIREL OY on Vantaalta käsin toimiva täyden palvelun LVI-urakointi, -huolto ja -kunnossapitoyritys, joka tarjoaa asiakkailleen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtoalan palveluita suunnittelusta asennuksiin. Meiltä saa kaikki LVI-alan palvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon Helsingissä ja koko Uudellamaalla. Toteutamme niin uudiskohteet kuin laajemmatkin saneeraukset sekä hoidamme pienet asennustyöt ja huollot – aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Toimimme sekä yritysten, että kotitalouksien kanssa.

Meille on tärkeää vastata asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Hankalien haasteiden ratkaiseminen on meille mahdollisuus hyödyntää ammattitaitoamme ja osoittaa vankka kokemuksemme alalta. Meille on tärkeää, että LVI-alan hankkeet ja projektit etenevät osaltamme aikataulussa, sujuvasti ja asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti. Teemme kaikki LVI-työt laadukkaasti ja oikeaoppisesti. Toteutamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös projektien kokonaistoteutuksia (KVR). Kuulumme Tilaajavastuu.fi -palveluun.

Huoltopalvelumme – Kylmäpuoti  hoitaa ketterästi lämpö-, vesi-, ja ilmanvaihtoon liittyvät asennukset, huollot ja korjaukset.

LVI-VIREL OY:n palvelukonsepti perustuu yksinkertaiseen perusajatukseen:
Asiakkaalla on tarve, LVI-Virel toteuttaa sen!

Ota yhteyttä!

Palvelut: