Putkimies Espoo – Virel Yhtiöt

Meiltä kaikki putkimiehen palvelut Espoossa!

Liittyipä tarpeesi lämpö-, vesi-, ilma- tai kylmäalaan, me autamme.

Tilaa paikalle putkimies, ilmanvaihto- tai kylmäasentaja:

09 253 40100   huolto@virel.fi

Tarpeita voi olla esimerkiksi vesikalusteiden (hana, WC-istuin, lavuaari, lämminvesivaraaja) huolto- ja asennustyöt. Aukaisemme tukkiutuneet viemärit, tarvittaessa kuvaamme putket, tutkimme vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän ongelmat, asennamme astianpesukoneet ja ilmalämpöpumput. Meiltä saat kiinteään hintaan ilmalämpöpumpun paikalleen asennettuna Espoon ja Uudenmaan alueella.

Olipa tarve mikä vaan, keksimme aina ratkaisun. Hoidamme kaikki LVIK-työt luotettavasti ja nopeasti.

Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin julkista sektoria. Virel hoitaa myös sähköurakointia ja kaikki sähkömiehen työt Espoossa. Toimialueemme on Espoon lisäksi pääasiassa: HelsinkiVantaa ja Uusimaa.

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Kylmäpuoti vastaa Virel Yhtiöiden LVIK-huoltopalveluista.

Auto: Kylmäpuoti

LVI-urakointi Espoon alueella

LVI-VIREL OY on Vantaalta käsin toimiva täyden palvelun LVI-urakointi, -huolto ja -kunnossapitoyritys, joka tarjoaa asiakkailleen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtoalan palveluita suunnittelusta asennuksiin. Meiltä saa kaikki LVI-alan palvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon myös Espoon ja koko Uudenmaan alueella. Toteutamme niin uudiskohteet kuin laajemmatkin saneeraukset sekä hoidamme pienet asennustyöt ja huollot – aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Toimimme sekä yritysten, että kotitalouksien kanssa.

Meille on tärkeää vastata asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Hankalien haasteiden ratkaiseminen on meille mahdollisuus hyödyntää ammattitaitoamme ja osoittaa vankka kokemuksemme alalta. Meille on tärkeää, että LVI-alan hankkeet ja projektit etenevät osaltamme aikataulussa, sujuvasti ja asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti. Teemme kaikki LVI-työt laadukkaasti ja oikeaoppisesti. Toteutamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös projektien kokonaistoteutuksia (KVR). Kuulumme Tilaajavastuu.fi -palveluun.

Huoltopalvelumme – Kylmäpuoti  hoitaa ketterästi putkimiehen työt, eli lämpö-, vesi-, ja ilmanvaihtoon liittyvät asennukset, huollot ja korjaukset.

LVI-VIREL OY:n palvelukonsepti perustuu yksinkertaiseen perusajatukseen:
Asiakkaalla on tarve, LVI-Virel toteuttaa sen!

Ota yhteyttä!

Palvelut: