Avoimet työpaikat

Sinä kokenut sähköasentaja, paloilmoitinjärjestelmäasentaja tai rakennusautomaatioasentaja, meillä on sinulle töitä!

Haemme kolmea kokenutta sähköasentajaa erilaisten kohteiden kärkimiehiksi. Tarjoamme sinulle TESin mukaisen palkan, urakkatyön, laajennetun työterveyspalvelu, ajanmukaiset työvälineet ja sitoutuneen ja rennon työympäristön.

Järjestelmä- ja automaatioasentajalle tarjoamme lisäksi haasteen uuden yksikön toiminnan kehittämisessä aktiivisessa roolissa.

Jos mielenkiintosi heräsi, täytä alla oleva hakulomake tai ota yhteyttä:

Vesa Virkki
Toimitusjohtaja

Sähkö-Virel Oy
Puhelin 010 231 6081
vesa.virkki@virel.fi


Olemme Vantaalta käsin toimiva sähkö- ja LVI-alan urakointi- ja huoltoyhtiö. Muodostumme kahdesta yrityksestä, Sähkö-Virelistä ja LVI-Virelistä. Meillä on hyvä yhteistyön henki ja tekemisen meininki, sekä mielenkiintoisia kohteita. Viimeisimpiä valmistuneita referenssejä LVISJ-urakka SSA Valo Hotelliin Mannerheimintielle.

Meillä on ajantasaiset työskentelymenetelmät ja työkalut ja kehitämme työskentelytapojamme työntekijöiden toiveiden mukaisesti. Töitä on välillä paljon, mutta pidämme työmme tekemisestä ja haluamme olla siinä koko aika parempia – seuraten kuitenkin herkällä korvalla työntekijöidemme jaksamista. Meille asiakas on kaiken tekemisen keskiössä ja haluamme palvella asiakkaita heidän tarpeidensa mukaisesti ja luotettavasti.

Lue lisää Virel Yhtiöt -sivulta tai perehdy referensseihimme.

Mitä tarjottavaa sinulla olisi meille?